ACASA

Proiectul „Mediere proactivă în Sud-Est – Drumul cel mai scurt din şomaj către un loc de muncă” își propune îmbunătățirea facilitării accesului la ocupare și a integrării durabile pe o piață a muncii flexibilă și inclusivă a șomerilor și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă din județul Constanța.

 
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și se desfășoară pe o perioadă de 22 luni cu un buget aproximativ de 500.000 euro.

 

Obiectivele proiectului

  • Îmbunătățirea îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor din județul Constanța, prin furnizarea de servicii de ocupare personalizate, inclusiv elaborarea planurilor individuale de acțiune, consiliere și mediere în vederea ocupării pentru un număr de 100 de persoane din grupul țintă;.
  • Dezvoltarea dezvoltarea unor servicii inovative de informare, consiliere profesională, dezvoltare personală, mediere si a instrumentelor specifice acestora, pentru șomerii și persoanele în căutarea unui loc de muncă din zonele vizate în proiect, în conformitate cu standardele și bunele practici din România și UE;.
  • Creșterea creșterea ratei de ocupare prin integrarea a 6% din total grup țintă (200 persoane) și 12% din total persoane participante la programul de măsuri integrate (100 persoane).
NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Nu sunt evenimente disponibile
DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro