Program de instruire

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană a furnizat în lunile noiembrie și decembrie, un program de instruire în cadrul activității 7 „Furnizare de instruire în metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă, comunicare, modalităţi de prezentare la interviuri, dezvoltare de abilităţi şi a încrederii în sine, etc.”

Scopul modulelor de intruire a fost dobândirea şi dezvoltarea competenţelor individuale ale participanţilor, corelat cerinţelor angajatorilor, creşterea nivelului de calificare al acestora şi facilitarea reintegrării lor pe piaţa muncii. Cursurile s-au  desfăşurat în Constanţa, la Centrul de Resurse şi asistenţă pentru Stimularea Ocupării Forţei de Muncă (CReASO).

Programul de instruire a cuprins 6 module:

  1. Modul : Tehnici de comunicare eficientă
  2. Modul : Dezvoltare personală
  3. Modul : Tehnici de căutare a unui loc de muncă
  4. Modul : Elaborare C.V. şi prezentare la interviu
  5. Modul : Egalitate, diversitate şi dezoltare durabilă
  6. Curs  : Operator introducere, validare şi prelucrare date

Lectorii care au susţinut cursurile din cadrul modulelor de instruire au avut o abordare complexă, personalizată şi un caracter inovator care a presupus măsuri pesonalizate pe categorii de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă,  făcând eforturi de a trata fiecare persoană în baza caracteristicilor pe care aceasta le posedă.

În urma susţinerii  examenului care a urmărit evaluarea cunoştinţelor dobândite pe durata cursului, cele de 28 persoane au obţinut note de trecere, urmând să primească un certificat de calificare, acreditat de C.N.F.P.A şi recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Nu sunt evenimente disponibile
DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro