Furnizare program FP

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană a furnizat  în cadrul activității 6 MASURI INTEGRATE (CONSILIERE, FORMARE PROFESIONALA, MEDIERE) un program de formare profesională pentru dezvoltarea competențelor profesionale: OPERATOR INTRODUCERE, VALIDARE SI PRELUCRARE DATE și un curs de comunicare în limba engleză, completate de un modul inovator privind dezvoltarea durabilă și egaliatea de șanse. 

Scopul programului de formare profesională a fost dobândirea competenţelor individuale ale participanţilor, corelat cerinţelor angajatorilor, creşterea nivelului de calificare şi facilitarea reintegrării lor pe piaţa muncii în speranța facilitării integrării participanților pe piața muncii.

Prima sesiune de cursuri din cadrul proiectului ID 77215 - „F1” PENTRU COMBATEREA ȘOMAJULUI – eCOMPETENȚE în Sud-Est a început în luna noiembrie 2011, iar a doua sesiune de a început în luna ianuarie 2012. Cursurile s-au  desfăşurat în Constanţa, la Centrul de Informare, Consiliere si Asistență (CICA).

Programul de formare profesională a cuprins 3 module:

1.Modul : Operator introducere, validare și prelucrare date (operator calculator) 

2.Modul : Comunicare în limba engleză 

3.Modul : Dezvoltarea durabilă și egalitatea de șanse 

Lectorii implicați în programul de formare profesională au avut o abordare complexă, desfăşurându-se alternând pregătirea teoretică cu cea practică şi un caracter inovator care a presupus măsuri pesonalizate pe categorii de șomeri și persoane în căutarea unui loc de muncă, făcând eforturi de a trata fiecare persoană în baza caracteristicilor pe care aceasta le posedă.

În urma susţinerii  examenului care a urmărit evaluarea cunoştinţelor dobândite pe durata cursului, cele de 50 de persoane au obţinut note de trecere, urmând să primească un certificat de calificare, acreditat de C.N.F.P.A şi recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.