testimoniale

CE SPUN PARTICIPANȚII DESPRE PROGRAMUL DE INSTRUIRE?

1.     Ştefan C., 29 ani, Şomer de lungă durată, Constanţa

Având in vedere ca nu am mai participat la astfel de cursuri, cursul de comunicare şi cel de Operator introducere şi validare date mi s-au parut foarte interesante. Am avut  profesori foarte perspicace, ne-au învăţat foarte multe lucruri, am acumulat foarte multe informaţii şi pe viitor sper să le folosesc la cel mai înalt nivel. Am învăţat să comunic, am invăţat să fac un Curriculum Vitae, am învăţat să fac o scrisoare de intenţie şi cum să abordez angajatorul la un interviu. Locaţia unde s-a desfăşurat cursul este superbă, zona liniştită şi toate condiţiile au fost ok.

2.     Aiser A., 38 ani, Şomer de lungă durată, Medgidia

Cursul mi s-a părut interesant pentru că am învăţat foarte multe lucruri noi despre comunicare. Am învăţat cum se face un Curriculum Vitae, o scrisoare de intenţie iar cursul de Operator introducere şi validare date mi-a plăcut foarte mult pentru că nu stăpâneam foarte bine lucrul în Word, Excell şi cu ocazia asta am învăţat. Informaţiile dobândite din cadrul modulelor ma vor ajuta să mă prezint corespunzător la un interviu iar dacă îmi voi găsi un loc de muncă, programele invăţate la cursul de Operator Introducere şi validare date mă vor ajuta să mă descurc. Stilul de predare al profesorilor  a fost foarte bun.

3.     Răzvan B., 21 ani, Şomer tănăr, Eforie Sud

Cursul a fost foarte ok, nici nu mă aşteptam să învăţ atât de multe, când am venit aici am fost puţin sceptic, nu ştiam la ce să mă aştept. Am învăţat foarte multe lucruri noi care m-au ajutat şi m-am angajat, am un loc de muncă.  La cursul de Operator Introducere şi validare date am învăţat să lucrez în Word, Excell mai bine decât am învăţat la şcoală. Profesorii, colegii, organizarea şi locaţia au fost ok. A fost super, îmi pare rău că s-a terminat.

4.     Alina V., 23 ani, Şomer tânăr, Constanţa

A fost o experienţă foarte frumoasă. Am făcut comunicare în facultate şi mi-a plăcut foarte mult, mi se pare un subiect care trebuie abordat în orice domeniu, toată lumea trebuie să comunice cât mai eficient. Din câte am învăţat noi la curs, părerea mea este că întreg cursul şi-a atins obiectivele. Mi s-a părut interesant că s-a pus accentul pe limbajul nonverbal, am învăţat ce nu trebuie să facem să  oferim o impresie greşită despre noi şi cum să interpretăm gesturile şi mimica persoanelor cu care intrăm în contact. Cursul de Operator Introducere şi validare date a fost foarte bun. Doamna profesoară a fost răbdătoare şi a explicat atât intregii clase cât şi la fiecare persoană în parte. Locaţia a fost ok, atmosfera plăcută, ne-a dat senzaţia că suntem acasă şi astfel am vorbit liber, degajat. Am dezvoltat relaţii de prietenie şi am colaborat între noi. Suportul de curs a fost foarte bine structurat şi lesne de înţeles.

5.     Silvia Raluca O., 29 ani, Şomer de lungă durată, Constanţa

A fost surprinzător de bine. Mi-a plăcut că am fost ca o familie şi că am  relaţionat foarte deschis şi relaxat cu profesorii. Mi-a plăcut. Toate modulele au fost intersante, din toate am avut câte ceva de învăţat. La cursul de Operator Introducere şi validare date am învăţat foarte multe lucruri noi. Locaţia a fost ok şi tot ce ne-a fost pus la dispoziţie. A fost excelent!

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Nu sunt evenimente disponibile
DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro