Imagini BannerImagini BannerImagini BannerImagini Banner

ClraifIT_77393

Raspuns solicitare clarificari pentru achizitia de echipamente IT - ID 77393

Intrebare: Va rugam sa ne raspundeti la urmatoarea clarificare: Pentru urmatoarele documente solicitate in documentatia de atribuire va rugam sa ne comunicati daca acceptati depunerea acestor documente de calificare avand data emiterii 25 iulie 2012. - Certificat constatator – obiect de activitate (cod CAEN)- eliberat de Ministerul Justitiei - Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunal (original sau copie legalizata) sau echivalent pentru persoanele nerezidente, emis in data de 25 iulie 2012 - Certificat de atestare fiscala, privind impozitele si taxele locale - emis in data de 25 iulie 2012, - Certificat de atestare fiscal privind platile si impozitele datorate la bugetul de stat - emis in data de 25 iulie 2012.

Raspuns: La data deschiderii ofertelor, documentele de calificare trebuie sa fie in termenul de valabilitate al acestora.

vezi toate stirile

Noutăți

Consultanță și Asistență în Economie Socială

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana ofera consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania, inclusiv pentru beneficiari POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala.

citeste mai mult

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Proiectul EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia EU-RO COMP

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.