Conferinta finala - proiect „F1” pentru combaterea șomajului – eCOMPETENȚE în Sud-Est POSDRU/100/5.1/G/77215, jud. Constanta, judetul Constanta

Comunicat de presă
Conferinţa de închidere a proiectului
„F1” pentru combaterea șomajului – eCOMPETENȚE în Sud-Est

Marți, 21 August,Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană organizează la Hotelul Ibis, Sala Ovidiu, conferinţa de închidere a proiectului „F1” pentru combaterea șomajului – eCOMPETENȚE în Sud-Est POSDRU/100/5.1/G/77215, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial de “Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013.

Proiectul a urmărit creșterea ratei de ocupare și facilitarea integrării pe piața muncii prin îmbunătățirea și extinderea competențelor profesionale ale șomerilor și persoanelor în căutarea unui loc de muncă din județul Constanța în vederea facilitării accesului și menținerea pe piața forței de muncă.

Pe parcursul celor 22 de luni de implementare, persoanele aparținând grupul țintă au beneficiat de măsuri active de informare, consiliere personală și profesională, un program de instruire în vederea dobândirii competențelor de operator calculator și comunicare în limba engleză, un program de dezvoltare profesională adresat în special șomerilor tineri pentru instruirea în metode de căutare a unui loc de muncă, precum și de servicii de mediere pe piața muncii.

În cadrul acestui eveniment, reprezentanții Asociației Europa pentru Dezvoltare Umană,  precum și ai organizațiilor partenere implicate în derularea proiectului, vor prezenta rezultatele înregistrate în urma acțiunilor desfășurate în perioada noiembrie  2010 – august 2012.

Conferința va reuni reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice, societății civile, reprezentanți ai mediului de afaceri precum și persoane aparținând grupului țintă.

Reprezentanţii mass media, interesaţi să participe la acest eveniment, sunt aşteptaţi la Hotel Ibis, Sala Ovidiu (Str. Mircea cel Batran nr 39-41) începând cu ora 15:30.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0721 059389 sau 0372767850, persoană de contact, Catrinel Mocanu – expert informare și publicitate.

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.