Bursa locurilor de munca si formare profesionala - proiect “Mediere Proactivă în Sud-Est - drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă” POSDRU/100/5.1/G/77412, judetul Constanta

Comunicat de presă

Bursă a locurilor de muncă și de formare profesională

Luni, 20 August, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană organizează la Hotelul Ibis, Sala Ovidiu, Bursă a locurilor de muncă și de formare profesională în cadrul proiectului “Mediere Proactivă în Sud-Est - drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă” POSDRU/100/5.1/G/77412, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013.

Proiectul “Mediere Proactivă în Sud-Est - drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă” își propune reducerea șomajului, inclusiv șomajul de lungă durată și îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor. Prin organizarea bursei locurilor de muncă, Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană, alături de partenerii din proiect, continuă seria de activități destinate șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din județul Constanța.

Prin evenimentul inovativ ”Bursa locurilor de muncă și de formare profesională”, echipa Asociației Europa pentru Dezvoltare Umană, își propune să ofere angajatorilor șansa de a se întâlni  cu un număr de 100 de persoane aflate în șomaj sau în căutarea unui loc de muncă, care au beneficiat de măsuri active inovatoare pe parcursul celor 22 de luni de implementare. De asemenea, se dorește o apropiere nu numai a cererii de forță de muncă de oferta de forță de muncă, insă și de oferta de formare profesională existentă pe piața județului Constanța.

Astfel, echipa noastră pune la dispoziția firmelor interesate să aibă în echipa lor persoane calificate, având competențe și experiență în diverse domenii profesionale precum: turism, comerț, informatică și operare calculator, psihologie, inginerie, vânzări si servicii clienți.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai agenților economici din județul Constanța, furnizori de servicii de formare profesională,  șomeri și  persoane  aflate în căutarea unui loc de muncă.

Reprezentanţii mass media, interesaţi să participe la acest eveniment, sunt aşteptaţi la Hotel Ibis, Sala Ovidiu (Str. Mircea cel Batran nr 39-41) începând cu ora 10:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0721 059389 sau 0372767850, persoană de contact, Catrinel Mocanu – expert informare și publicitate.

vezi toate stirile

NOUTATI
Nu sunt noutati disponibile
ANUNTURI IMPORTANTE
Nu sunt anunturi disponibile
EVENIMENTE
Nu sunt evenimente disponibile
DISCLAIMER
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
Pentru informatii detaliate despre Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, va invitam să vizitati www.fseromania.ro
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro