Conferinta finala proiect „FI" PENTRU COMBATEREA ŞOMAJULUI - eCompetenţe în Sud-Muntenia" POSDRU/101/5.1/G/76892, judet Arges

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritară 5: „Promovarea măsurilor active de ocupare"
Domeniul major de intervenţie 5.1: „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare"
Titlul  proiectului:  „FI"  PENTRU  COMBATEREA  ŞOMAJULUI-Ecompetente în  Sud-Muntenia"
POSDRU/101/5.1/G/76892

Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană, în calitate de beneficiar, organizează Conferinţa de închidere a proiectului de tip grant „FI" PENTRU COMBATEREA ŞOMAJULUI - eCompetenţe în Sud-Muntenia" POSDRU/101/5.1/G/76892, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Evenimentul ce va avea loc în data de 24.08.2012, la Câmpulung, Pensiunea Kokett (Strada Nicolae Iorga, nr. 5), începând cu ora 15:00.

Conferinţa va reuni reprezentanţi ai actorilor relevanţi care au sprijinit implementarea proiectului (reprezentanţi ai autorităţilor locale şi societăţii civile), persoane din grupul ţintă al proiectului, reprezentanţi mass-media.

Proiectul „FI" PENTRU COMBATEREA ŞOMAJULUI - eCompetenţe în Sud-Muntenia", a fost derulat în perioada noiembrie 2010 - august 2012, în regiunea de dezvoltare Sud Muntenia, în Judeţul Argeş, în parteneriat cu Asociaţia Inter Concordia şi Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Grupul ţintă al proiectului a fost format din şomeri, şomeri tineri, şomeri de lungă durată şi persoane în căutarea unui loc de muncă.

Acţiunile implementate în cadrul acestui proiect au condus la reducerea şomajului, inclusiv a şomajului de lungă durată din judeţul Argeş şi la îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a şomerilor.

Persoanele care au participat la proiect în calitate de grup ţintă au beneficiat de măsuri active de informare, consiliere personală şi profesională, de un program de instruire integrat în vederea dobândirii competenţelor de operator calculator, comunicare în limba engleză şi dezvoltare personală şi profesională şi de servicii de mediere pe piaţa muncii. In urma acestor măsuri, cel mai important rezultat al proiectului este acela că 12 persoane din cadrul grupului ţintă şi-au găsit un Ioc de muncă.

Profităm de această ocazie pentru a vă mulţumi pentru profesionalismul, responsabilitatea şi corectitudinea de care aţi dat dovadă pe parcursul implementării proiectului, abordare care a contribuit în mod substanţial la implementarea cu succes a acestui proiect, succes concretizat în atingerea tuturor indicatorilor proiectului.

Actualizare in data de 28.08.2012 - Secvente de la Conferinta finala a proiectului

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.