Sprijin pentru somerii din Bucuresti Ilfov

Investeşte în oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial pentru  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana deruleaza, in perioada noiembrie februarie 2011 - martie 2013, un proiect in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltrea Resurselor Umane, Axa prioritară 5: „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1.: „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”:

„ProMediere Activă – drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă"

Proiectul urmăreste creșterea ratei de ocupare și facilitarea integrării pe piața muncii prin creșterea competitivității resurselor umane, îmbunătățirea și extinderea competențelor profesionale ale șomerilor din regiunea Bucuresti-Ilfov pentru facilitarea accesului și menținerea pe piața forței de muncă și pentru a răspunde cerințelor potențialilor angajatori.

Proiectul vine in sprijinul SOMERILOR si PERSOANELOR IN CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA din MUNICIPIUL BUCURESTI si JUDETUL ILFOV, in vederea sprijinirii acestora pentru a isi gasi un loc de munca.

In cazul in care va aflati in SOMAJ sau in CAUTAREA UNUI LOC DE MUNCA si aveti domiciliul in MUNICIPIUL BUCURESTI sau in JUDETUL ILFOV, va invitam alaturi de noi in cadrul acestui proiect.

PARTICIPANTII selectati pentru participare la proiect vor beneficia de CURSURI DE FORMARE PROFESONALA si alte PROGRAME ACTIVE GRATUITE destinate gasirii unui LOC DE MUNCA. Pe parcursul participarii la proiect, PERSOANELE SELECTATE vor beneficia de SUBVENTII conditionate de participare.

Invitatia este deschisa pana in data de 31 DECEMBRIE 2012.

Pentru amanunte si inscriere in vederea selectiei, va rugam sa ne contactati la:

- Adresa de e-mail: asociatia_europa@yahoo.com
- Telefoan: 0372 767 847

Proiectul este implementat de către Asociaţia Europa pentru Dezvoltare în parteneriat cu Asociaţia Interconcordia și Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Informare publicata in 18.08.2012

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.