conferinta de lansare

Miercuri, 31 Octombrie 2012, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a organizat conferinţa de lansare a proiectului “ ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă” POSDRU/106/5.1/G/77393, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul a reunit reprezentanti ai instituțiilor publice, societății civile, reprezentanți ai mediului de afaceri precum și șomeri din regiunea de dezvoltare București - Ilfov.

Proiectul își propune reducerea șomajului, inclusiv șomajul de lungă durată și îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor. Persoanele aparținând grupului țintă vor beneficia de măsuri active inovatoare, servicii de instruire în metode și tehnici de căutare a unui loc de muncă, comunicare, modalități de prezentare la interviuri, dezvoltarea abilităților și a încrederii în sine. Tot în cadul proiectului va fi organizat un program de “mediere activă” și un eveniment inovator, tip bursa locurilor de muncă, respectiv o “Bursă a locurilor de muncă și de formare profesională”, în care vor fi aduse împreună persoane aparținând categoriilor de grup țintă vizate, potențiali angajatori, cât și furnizori de formare profesională.

„Prin acest proiect dorim să oferim resurse şi soluţii pentru ca persoanele în căutarea unui loc de muncă și șomerii din regiunea București – Ilfov, să îşi găsească un loc de muncă stabil, oferindu-şi astfel şansa de a aduce o viaţă mai bună. Prin furnizarea de servicii de consiliere şi orientare profesională, programul de instruire, şi programul inovator de mediere activă, suntem convinși că vom reuși să deschidem uşi către noi posibilităţi de angajare”, a menționat domnul Liviu BULGĂRESCU, manager proiect “ProMediere activă - drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”.

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.