Conferinta finala

Miercuri, 27 martie 2013, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană, a organizat la Pensiunea Kokett, Conferinţa de închidere  a proiectului de tip grant: „Pro Mediere Activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”.

Proiectul a urmărit creşterea ratei de ocupare şi facilitarea integrării pe piaţa muncii prin îmbunătăţirea şi extinderea competenţelor profesionale ale şomerilor şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă din judeţul Argeş în vederea facilitării accesului şi menţinerea pe piaţa forţei de muncă.

Pe parcursul celor 20 de luni de implementare, persoanele aparţinând grupului ţintă au beneficiat de măsuri active de informare, consiliere personală şi profesională, de un program de instruire integrat în vederea dobândirii competenţelor de operator calculator, comunicare în limba engleză şi dezvoltare personală şi profesională precum şi de servicii de mediere pe piaţa muncii.

În cadrul acestui eveniment, reprezentanţii Asociaţiei Europa pentru Dezvoltare Umană, precum şi ai organizaţiior partenere implicate în derularea proiectului, au prezentat rezultatele înregistrate în urma acţiunilor desfăşurate în perioada februarie 2011 – martie 2013 .

Conferinţa a reunit reprezentanţi ai autorităţilor şi intituţiilor publice, societăţii civile, reprezentanţi ai mediului de afaceri precum şi persoane aparţinând grupului ţintă. 

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.