Bursa locurilor de munca

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană(AEDU) organizează joi, 20 iunie a.c. începând cu ora 11.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, “Bursa locurilor de muncă și formare profesională” pentru șomerii din regiunea București- Ilfov.

Acest evenimentcontinuă seria activităților din cadrul proiectului ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. Proiectul este implementat de Asociația “Europa pentru Dezvoltare Umană”, în parteneriat cu Asociația Interconcordia și Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

În cadrul acestui eveniment, aproape  100 de persoane aflate în șomaj sau în căutarea unui loc de muncă din Regiunea București -Ilfov, vor avea prilejul de a se întâlni cu potențiali angajatori. Echipa AEDU va pune, astfel, la dispoziția firmelor participante, persoane care au beneficiat de un program inovativ de informare, consiliere, formare profesională și mediere,având competențe și experiență în diverse domenii profesionale precum: administrație publică, alimentație publică, achiziții publice, asigurari,  auto, consultanță juridică,  contabilitate,  cosmetică, marketing, publicitate, relatii publice, educație, informatică și operare calculator, grafică și design, comerț,  turism și resurse umane.  

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.