Conferinta Finala ”ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană (AEDU) organizează joi, 20 iunie a.c., începând cu ora 15.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, conferința de închidere a proiectului ”ProMediere activă – Drumul cel mai scurt din șomaj către un loc de muncă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Proeictul, implementat de Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umană în parteneriat cu Asociatia Interconcordia şi Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, s-a desfășurat pe o perioada de 20 de luni, având ca obiectiv fundamental  îmbunătăţirea facilitării accesului la ocupare şi a integrării durabile pe piaţa muncii a şomerilor din regiunea Bucureşti - Ilfov.

Nina Raneti, beneficiar în cadrul proiectului, ne împărtăşeste din experienţa sa în acest proiect:

“Activităţile la care am participat au fost extrem de utile pentru mine; eu sunt din generația veche, mă simţeam depășită de situație, de tehnica modernă, iar cursurile de operare calculator m-au ajutat foarte mult. Consilierea și cursurile mi-a dat mai multă încredere în mine. Deși au fost o provocare, am fost receptivă și mi-am arătat mie ca și la această vârstă poți învăța. Am aflat că nu mă valorificam atât cât ar fi trebuit, eu aveam de multe ori tendința de a ma subaprecia; și,  cu ajutorul unui mediator, am aflat că abilitățile mele sunt reale și că trebuie să mă folosesc de ele cu încredere.”

vezi toate stirile

Noutăți

Nu sunt noutati disponibile

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Nu sunt evenimente disponibile

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.