Imagini BannerImagini BannerImagini BannerImagini Banner

Sesiune suplimentara decernare certificate cursuri reg. Sud-Est

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana (AEDU) organizeaza inca o sesiune de decernare a certificatelor de participare pentru absolventii de cursuri (IT si Antreprenoriat) organizate de AEDU, in perioada septembrie-noiembrie 2015, in judetele Constanta si Tulcea. Absolventii acestor cursuri pot sa isi ridice certificatele de participare in data de 23.09.2017, intre orele 11.00-15.00, la Centrul Interregional Integrat de Resurse pentru Competente, Calificari si Antreprenoriat, Str. Diamant nr. 7, Eforie Nord. Ridicarea se poate efectua doar in nume propriu, in baza cartii de identitate sau cu procura notariala, in cazul in care se doreste ridicarea certificatului pentru alta persoana.

In cazul in care nu primim nici o confirmare de participare pana vineri 22.09.2017, orele 19.00, pe adresa de e-mail: cursuri@asoc-edu.ro, sesiunea va fi anulata.

Absolventii ce nu pot participa la aceasta sesiune de distribuire a certificatelor, le vor putea ridica ulterior din Bucuresti, Str. Barierei nr. 13, sect. 1, cu o programare prealabila.
Contact prin e-mail la adresa cursuri@asoc-edu.ro.

vezi toate stirile

Noutăți

Consultanță și Asistență în Economie Socială

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana ofera consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania, inclusiv pentru beneficiari POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala.

citeste mai mult

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Rezultate finale concurs planuri de afaceri - Proiect „DARE TO START! - ID 104118, judetul Arges, Reg. Sud-Muntenia

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana (AEDU) – www.asoc-edu.ro, - a publicat astăzi, 09 ianuarie 2019, rezultatele finale din cadrul concursului de de planuri de afaceri din cadrul Proiectul „DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”- ID 104118, pentru judetul Arges, Regiunea Sud-Muntenia:

citeste mai mult

Rezultate preliminare concurs planuri de afaceri - Proiect „DARE TO START! - ID 104118, judetul Arges, Reg. Sud-Muntenia

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana (AEDU) – www.asoc-edu.ro, - a publicat astăzi, 19 decembrie 2018, rezultatele preliminare din cadrul concursului de de planuri de afaceri din cadrul Proiectul „DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”- ID 104118, pentru judetul Arges, Regiunea Sud-Muntenia:

citeste mai mult

Vezi toate anunturile

Evenimente

Proiectul EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia EU-RO COMP

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.