Imagini BannerImagini BannerImagini BannerImagini Banner

Noua ta afacere poate incepe aici!

NOUA TA AFACERE POATE INCEPE AICI! - www.finantari-europene.ro

Daca doresti sa deschizi o afacere proprie, ai sansa de a primi, de anul viitor, o subventie in valoare de maxim 40.000 de euro, prin apelul „Romania Start-up Plus”.
Apelul „Romania Start-Up Plus”, lansat in cadrul POCU, este adresat persoanelor care doresc sa lanseze o afacere non-agricola in mediul urban, indiferent daca au sau nu domiciliul in mediul urban.
Completarea chestionarului pana in data de 15 Octombrie 2016, poate sa ofere o sansa pentru participarea la finantare nerambursabila, destinata dezvoltarii propriei afaceri, pentru persoanele cu domiciliul in regiunile Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est si Centru.

Chestionarele pentru ambele regiuni pot fi completate la www.finantari-europene.ro.

vezi toate stirile

Noutăți

Consultanță și Asistență în Economie Socială

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana ofera consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania, inclusiv pentru beneficiari POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala.

citeste mai mult

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Rezultate finale concurs planuri de afaceri - Proiect „DARE TO START! - ID 104118, judetul Arges, Reg. Sud-Muntenia

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana (AEDU) – www.asoc-edu.ro, - a publicat astăzi, 09 ianuarie 2019, rezultatele finale din cadrul concursului de de planuri de afaceri din cadrul Proiectul „DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”- ID 104118, pentru judetul Arges, Regiunea Sud-Muntenia:

citeste mai mult

Rezultate preliminare concurs planuri de afaceri - Proiect „DARE TO START! - ID 104118, judetul Arges, Reg. Sud-Muntenia

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana (AEDU) – www.asoc-edu.ro, - a publicat astăzi, 19 decembrie 2018, rezultatele preliminare din cadrul concursului de de planuri de afaceri din cadrul Proiectul „DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”- ID 104118, pentru judetul Arges, Regiunea Sud-Muntenia:

citeste mai mult

Vezi toate anunturile

Evenimente

Proiectul EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia EU-RO COMP

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.