Imagini BannerImagini BannerImagini BannerImagini Banner

54701_ExpertAfaceriRuRAL

Anunţ selecţie experți

Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană, în calitate de partener 3 in cadrul  proiectului «Dezvoltare economică durabilă prin creşterea calităţii resurselor umane din mediul rural» (ID 54701),proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, derulează selecţie de experţi pentru implicare în cadrul proiectului menţionat, după cum urmează:

Expert asistare afaceri in mediul rural

Responsabilităţi:

 • asigurarea asistentei de specialitate pentru implementarea proiectului « Dezvoltare  economică  durabilă  prin  creşterea  calităţii resurselor  umane din mediul rural», ID 54701.
 • analizare documentatie aferenta grupului tinta din cadrul proiectului (someri, persoane ocupate in agricultura de subzistenta si persoane aflate in cautarea unui loc de munca), cu domiciliul in mediul rural, in perspectiva participarii la elaborare de propuneri privind persoane ce ar putea infiinta afaceri non-agricole in mediul rural, in regiunea Sud-Est.
 • analizare planuri de afaceri elaborate de catre participantii la instruire, in vederea elaborarii de propuneri privind afaceri ce ar putea sa fie infiintate in mediul rural, in regiunea Sud-Est.
 • acordare asistenta persoanelor selectate in perspectiva infiintarii de afaceri in mediul rural.
 • acordare asistenta/consultanta si participare la monitorizarea afacerilor infiintate in mediul rural, in regiunea Sud-Est.
 • participare la intalniri de lucru și evenimentele publice organizate in cadrul proeictului cu expertii din cadrul proiectului si/sau persoane din grupul tinta, in judetele Tulcea si Constanta.
 • efectuare (dupa caz) deplasari in interesul proiectului, in regiunea Sud-Est, judetele vizate de proiect din care provin persoane din grupul tinta ce infiinteaza afaceri in mediul rural.

Cerinţe generale:

 • Studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență.  

Cerinte specifice:

 • Experiență profesională de minim 5 ani;                                                            
 • Experiență în structuri relevante/ proiecte/initiative;                                    
 • Cunoștințe relevante privind domeniul proiectelor finantate prin POSDRU si implicit cunostinte privind dezvoltarea resurselor umane in mediul rural   Cunoștințe IT: MS OFFICE (Word-Excel, POWER POINT), Internet;
 • Limba engleză constituie un avantaj;
 • Rezistență la stres, lucru în echipă cu obținerea rezultatelor în termenele proiectului, competente manageriale si tehnice.

Expert pe termen scurt

Locaţia proiectului: Regiunea Sud Est

Va rugăm să trimiteţi CV-urile dvs., însoţite de documente care să ateste informaţiile prezentate în CV,  până la data de 15.02.2012., orele 16:00, la următoarea adresă de mail: asociatia_europa@yahoo.com sau sa îl depuneți personal la Centrul Regional Sud Est, din strada Aviator Vasile Craiu, nr.1 A , Municipiul Constanta, judetul Constanta.

Informaţii suplimentare:

Vă rugăm să completaţi CV-ul în format Europass și să anexați documente justificative care să ateste informațiile prezentate în CV.

vezi toate stirile

Noutăți

Consultanță și Asistență în Economie Socială

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana ofera consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania, inclusiv pentru beneficiari POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala.

citeste mai mult

Vezi toate noutățile

Anunțuri importante

Nu sunt anunturi disponibile

Vezi toate anunturile

Evenimente

Proiectul EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Proiectul RURAL EU-RO COMP la final

citeste mai mult

Practica in Portugalia EU-RO COMP

citeste mai mult

Practica in Portugalia RURAL EU-RO Comp

citeste mai mult

Vezi toate evenimentele

Back to Top

Copyright ©2014 AEDU - Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana | Toate drepturile rezervate.